Kul om Floating

Roligt om floating

En hel del om skönhetssalonger erbjuder avkopplande floating och detta kan det vara kul att skriva om här. Förutom detta presenteras komiska citat eller detaljer om flyt-REST och flyttankar.

Det är alltid bra att känna till en del om floating och veta var man kan hitta bra floatinganläggningar.

Flyt-REST

Flyt-REST Flyt-REST och kommer från engelskan Flotation-REST där REST står för Restricted Environmental Stimulation Technique. Detta betyder att du stängs ute från yttre sinnesintryck.

KAU bäst på floating

KAU bäst på floating Karlstads Universitet är de i Sverige som forskat mest på floating och floatingens effekter. Redan i slutet på 1990-talet började KAU utforska de positiva effekter som floating ger upphov till.

Första flyttanken

Första flyttanken Den första flyttanken som togs utvecklades av John Cunningham Lilly i USA 1954. Idéen var att stänga ute hjärnan från alla yttre sinnesintryck.

Modern flyttank

Modern flyttank Det var först på 1970-talet flyttankarna började se ut som dagens moderna flyttankar. Denna flyttank är från 1973 och utvecklad av Glenn Perry som jobba tillsammans med John C. Lilly.

Salthalt i Döda Havet

Salthalt i Döda Havet I döda havet är salthalten cirka 34% och i en floatinganläggning är salthalten mellan 30-45%. Detta gör att en flyttank har i stort sätt samma salthalt som Döda Havet.

Köpa en egen flyttank

Köpa en egen flyttank Varför inte köpa en egen flyttank till dig och hela familjen. Du behöver en yta av cirka 2.1x3.0 meter och cirka 200.000 kr för att få en riktigt bra floating tank hemma i huset eller i källaren. Man kan få in alla delat genom en dörröppning som är 80 cm bred.

Wbat is Floating?

How floating impacts the brain

Aquatic Floating RV

Africa’s Biggest Floating Slum

What is a float tank?

The World's Largest Floating Solar Farm

My First Float Tank Therapy Experience

Locked in a Sensory Deprivation Tank

How A Sensory Deprivation Tank Feels

Sensory Deprivation Tank For 3 Hours

Lisa and Homer Try Sensory Deprivation

The BIG BANG Theory try Floating


Allt viktlöst om floating

Här finner du massor med viktigt och viktlöst om floating, bad och avslappning men även en hel del roligt om floating.Meny - Floating
Till förstasidan på www.floating.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeSPAFöretagNyheter